Астор Гардън Хотел

St. St. Constantine and Helena Resort, 9006 Св. св. Константин и Елена, Bulgaria
Hotscore
79

Hotscore: 79.839. Hotscore се изчислява чрез алгоритъм, базиран на оценките на гостите в различни OTA. Научи повече

Общ преглед

Разполагащ със сезонен открит басейн, както и със закрит басейн, Astor Garden Hotel се намира в плажната зона на Св. Константин и Елена. 5-звездният хотел предлага разнообразие от СПА и уелнес съоръжения, като сауна и парна баня, като има и фитнес център. Astor Garden Hotel е на 4 минути пеша от Aquahouse Thermal & Beach. Всички помещения разполагат с балкон, кът за сядане, плоскоекранен телевизор със сателитни канали и минибар. Самостоятелна баня с вана и душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар е стандартна.

Повечето от стаите в хотел Astor Garden също имат изглед към морето. Гостите на хотела могат да се насладят на храната си в бюфет ресторант Azzaro, предлагащ международна и местна кухня, или в а ла карт ресторант Monty.

Astor Garden Hotel разполага и с 4 бара, включително бар край басейна и бар на плажа, където гостите могат да изпият питие или коктейл. Хотелът разполага с безплатен WiFi, а за бизнес срещи има конферентна зала. В хотела се предлага и детски клуб. Най-близкото летище е летище Варна, на 19 км от имота.

Още хотели в близост